logo

VOL Workshop Kasteel België, 9 april 2017

This page is in Dutch because this workshop will be taught in Belgium and in the Dutch language

Kasteel Alden Biesen is maar 15 km vanaf Maastricht en circa 100 km van Antwerpen.

Ooit gebouwd door de Duitse Ridderorder en nu één van de grootse kasteeldomeinen in Europa.  De schitterende erfgoedsite leent zich uitstekend voor een workshop model fotografie:

Schrijf je nu in voor de “Mastering the model shoot” workshop op locatie voor maar €199,00. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Nadine June 5th 2016 Amersham 0823

 

Bij deze locatie hoort natuurlijk ook styling en daarom zullen we (zoals gebruikelijk) samenwerken met onze stylist Nadine Stephan die ervoor zal zorgen dat we waanzinnig mooie passende kleding zullen hebben die aansluit bij de sets.

Topics zijn volledig flexibel en worden via een korte Q&A (vraag en antwoord) aan het begin van de workshop bepaald, vaste topics zijn :
Mengen van natuurlijk en flitslicht, werken met een gekalibreerde workflow, apparatuur op locatie, begrijpen van licht, manipuleren van licht, vinden van de juiste hoeken, maximaliseren van de locatie, werken met de lichtmeter op reflecterend en opvallend, aansturen van het model, de perfecte pose voor lijnen spel, expressie, beweging, licht in licht, van natuurlijk licht naar day to night in 3 stappen, werken met dragging the shutter, lensflare voor special effects, van 1 naar 2 flitsers voor extra accenten, 3D effecten, storytelling, social media tips, retouch tips, workflow op locatie, monitoring via mobile devices voor een commerciële shoot….. en veel veel meer.

We werken met Elinchrom flitslicht, natuurlijk licht en een combinatie daarvan. Frank laat je de setup zien, en daarna mag je zelf fotograferen.

 

Schrijf nu in voor slechts €199,00 incl BTW

 

Het aantal plaatsten is beperkt tot 12. Koffie, thee en een eenvoudige lunch en de entree zij inbegrepen. Bij deze workshop schiet je natuurlijk zelf ook mee.

Registreer nu en betaal via Paypal met Ideal (factuur mogelijk na betaling) &  stuur een mail met je gegevens. Je ontvangt dan een bevestiging.

De workshop is vol,  stuur een mail  om op de wachtlijst te komen.